Webshop

Kennismakingsgesprek

In een tot anderhalf uur maken we kennis met elkaar. Jij kunt vertellen waar jij hulp bij verwacht, ik kan aangeven wat ik jou kan bieden. Het belangrijkste is dat er een klik is: het wederzijds vertrouwen dat we dit traject samen tot een goed einde kunnen brengen met het optimale resultaat voor jou. Je gaat in ieder geval naar huis met nuttige tips die jou hoe dan ook verder kunnen helpen. 
Meld je aan op onze nieuwsbrief
Totaal: € -

Access Bars

1 uur een heerlijke ontspannende Access Bars drukpuntmassage waarna je je in het slechtste geval ontspannen voelt, maar die in het gunstigste geval veel meer voor je doet. Die ervoor zorgt dat jij je weer ontspannen voelt, langdurig rust in je hoofd hebt en je van daaruit weer goed en energiek zult voelen. Deze drukpuntmassage kan veel in werking zetten, wat je misschien pas de volgende dag écht goed ervaart.
Deze massage kan bij jou thuis gegeven worden of bij mij thuis.
Kosten: 50 euro (incl BTW)
Meld je aan op onze nieuwsbrief
Totaal: € -

Waskaart reading

Tijdens het maken van een waskaart, stem ik me op jou af. Ik weet van tevoren niet welke kleuren gebruikt gaan worden of hoe de kaart er uiteindelijk uit ziet. Daarna zal ik vertellen wat ik in die kaart kan “lezen” over jou. Verleden, heden en mogelijke toekomst komen aan bod. Eventueel gekoppeld aan jouw hulpvraag. Je krijgt hiervan een uitgebreid verslag mee geleverd met de ingelijste kaart. Heb je daarna nog vragen? Dan maak ik daar ook tijd voor.
Meld je aan op onze nieuwsbrief
Totaal: € -