Vitaliteit & Access Bars

Jouw vitaliteit scannen via de Bodyscan Analyzer

Als je burn-out bent of last hebt van veel stress, dan krijg je ook klachten over jouw gezondheid. Jouw lichaam geeft op allerlei manieren aan dat je ver over jouw grenzen gegaan bent. Wil je, behalve een hersteltraject voor de stress of burn-out ook werken aan jouw eventuele andere gezondheidsklachten? Dan kun je een Vitaliteitscan doen via de Bodyscan analyzer. Ook als je alleen een scan wilt doen ben je natuurlijk welkom.

 Benieuwd waar de oorzaak van je klachten en gezondheidsproblemen zit?

Je lichaam doet er alles aan om jou door te laten gaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor krijg je hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit. Een test met de Bodyscan analyzer kan al veel helderheid geven. Het helpt ook om een coachtraject efficiënter op te pakken.

De  Bodyscan analyser is een instrument voor het energetisch testen van het lichaam. Binnen enkele minuten geeft deze test inzicht in jouw tekorten van o.a. vitaminen, mineralen, eiwitten, het opnamevermogen van jouw voedsel en de conditie van jouw lichaam. 

 Deze analyzer werkt volgens de principes van de quantum fysica. 

Een korte uitleg van de werking:

Elk mens straalt energie uit. Je kunt dit je aura noemen of bijvoorbeeld het energetisch veld. Denk maar aan hoe het op jou overkomt als iemand in jouw omgeving blij is, of juist heel verdrietig. Die persoon straalt dan een bepaalde energie uit die jij ziet of misschien wel voelt.  

Deze energie is meetbaar door deze scanner. De energietrilling is hoog of laag. Een hoge trilling geeft aan dat ht orgaan (of wat er gemeten wordt) gezond is. een lage energietrilling geeft aan dat er een bepaalde emotie speelt. Verdriet of boosheid bijvoorbeeld. En dat stukje is voor mij als coach belangrijk, want daarmee kan ik samen met jou aan de slag. Jij legt jouw hand op de scanner, het apparaat gaat trillingen uitsturen die via jouw hand naar de rest van jouw lichaam gestuurd worden, Dat kaatst terug. En de hoogte van de trilling die terug komt, wordt dan gemeten. In maximaal 3 minuten is de meting klaar. Aan de hand daarvan komen er resultaten tevoorschijn die aangeven of en zo ja waar dan een eventuele verstoring zit. Daarvan maak ik een rapport, en een samenvatting die ik met je bespreek en aan je toe stuur zodat je er later nog eens naar kunt kijken. En later kunt vergelijken als je besluit nog eens een scan te maken. 

De Bodyscan Analyzer kan meer dan 250 fysieke functies van het lichaam meten. Ik bepaal me vooral op de punten die belangrijk zijn voor coaching, maar misschien zijn er nog andere punten die handig zijn om te meten. Op basis van het ingevulde intakeformulier en ons intakegesprek bepalen we wat er gemeten gaat worden. Belangrijk is dat je een uur vooraf hooguit water drinkt en geen zware lichamelijke inspanning doet. Sieraden moeten af (ook piercings moeten uit).

De uitkomsten bespreken we samen, ik ga echter GEEN medische adviezen geven. Indien daar aanleiding toe is, zal ik je doorverwijzen naar jouw  huisarts. 

 

Access Bars

 Access Bars is een energetisch lichaamsproces dat jou kan helpen meer rust, ontspanning en een gevoel van ruimte kunnen geven. 

Door middel van een hoofdmassage op 32 verschillende drukpunten zullen de energiebanen in jouw lijf weer ruimte krijgen. In deze energiebanen liggen al jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en emoties. Door op die drukpunten lichte druk uit te oefenen, zal de energie weer los komen, re-set je jouw hoofd, ruim je blokkades weg en maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Eigenlijk defragmenteer je jouw harde schijf.  De werking kun je vergelijken met accupressuur (accupunctuur, niet met naalden maar met drukpunten).

Deze hoofdmassage duurt ongeveer een uur. Jij hoeft niets te doen, we kunnen praten maar dat hoeft niet. Muziek zet ik niet op, dat verstoort het proces. Het kan goed zijn dat je op dat moment niets voelt. Dat kan in de dagen of weken daarna komen. Het kan ook zijn dat je direct iets voelt. In het eerste geval heb je in ieder geval een lekkere hoofdmassage gehad, in het tweede geval kan het dus heel veel opleveren! 

Mijn eigen ervaring is dat ik er heel veel rust uit haalde, direct. Ik zat (weer eens) vast in mijn hoofd. Ik kon vooral goed denken, maar niet goed meer voelen. En dat voelen is belangrijk voor het creatieve proces, voor het voelen wat goed is voor mij. Na deze Bars massage had ik weer behoefte om te schilderen, is mijn hoofd weer rustig en kon ik een drukke week gemakkelijk aan. Hierdoor is Access Bars een hele mooie toevoeging voor mensen met een burn-out. Tot rust komen is dan heel belangrijk maar oh zo moeilijk. 

Maar natuurlijk is een Access Bars massage goed voor iedereen die zichzelf even rust gunt. En daarna weer vol energie en rust verder wil. 

Het is goed mogelijk om de Access Bars te combineren met de Vitaliteitscan, je kunt misschien wel verschil zien tussen vóór en ná de massage! 

 

Kosten

 Vitaliteitscan     € 55,00 

Access Bars       € 55,00  

Combinatie van beide  € 85,00 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW