Tevreden cliënten

Hoe tevreden zijn mijn cliënten?

Altijd een vraag die ik een cliënt stel.

Want het is zo belangrijk dat iemand tevreden naar huis gaat als een traject is afgelopen.

En ik vraag niet alleen om het positieve, maar ook of iemand nog tips heeft, of echt ergens nog verbetering ziet voor mij.

Want dat zijn dingen waar ik weer van kan leren. Die mijn dienstverlening naar jou wéér beter maakt!

 

 

Reacties van mijn cliënten

Marieke:

Anne is beschikbaar daar waar het bij anderen nog wel eens op zich laat wachten. En dat is niet omdat ze te weinig klandizie heeft maar het coachen van een ander is haar op het lijf geschreven.

Haar hulp heeft mij doen kijken naar mezelf op een manier waarin ik me gesteund voelde en hierdoor open kon staan voor de adviezen. Adviezen die niet altijd even leuk waren om te horen en om ze in de praktijk te brengen nog wel lastiger.

Maar door de steun hierbij en de op maat gemaakte stappen in het proces wel uit te voeren en ook al lukte het niet, dan nog steeds de steun en niet het verwijt. Anne weet tot de kern te komen zonder dat hier enorme tijd overheen gaat. Stemt samen af wat je nodig hebt waardoor het realiseerbaar is.

Voor mij is het duidelijk: soms is de angst voor “hulp” en het loslaten van het idee: “ik moet het zelf kunnen” lager bij Anne en hoe dat komt, dat komt door Anne daar kan ik geen woorden aan geven. Na een coaching gesprek denk ik, pfff en dat hebben vele hulpverleners me nooit duidelijk kunnen laten inzien en Anne geeft me de woorden die ik zelf niet kan vinden. Ben haar er dankbaar voor want herkennen is de 1e stap op weg naar verandering.

Sandra:

De eerste keer dat ik Anne ontmoette had ik al meteen een gevoel van thuis komen.

Anne weet waar ik mee zit, ze begrijpt gemakkelijk wat ik echt bedoel en waar ik echt mee zit. Samen wandelen, samen praten, het leverde altijd weer mooie nieuwe inzichten op waar ik mee verder kon.

Anne kijkt heel goed naar wat bij mij past, zodat ik bij mezelf blijf en niet toch weer naar anderen ging kijken. Het traject is niet makkelijk, het is hard werken aan mezelf. Maar het werken met Anne als coach levert wel heel veel op. Ik heb inzichten gekregen en weet nu veel beter waar mijn grenzen liggen. En dat ik liever voor mezelf moet zijn! Echt een aanrader.

 Mattie:

Wat zo fijn is aan Anne is dat ze goed bereikbaar is buiten onze afspraken om.

Ook was het voor mij heel prettig toen er problemen waren die verder gingen dan leren omgaan met HSP, dat ze dan daar ook kan bijstaan. Ze heeft een brede kennis en levenservaring. Toen mijn huwelijk in zwaar weer kwam, kon ze helpen met bruggen slaan tussen ons.

Toen ik na de burn-out niet meer terug wilde naar de oude werkgever, heeft ze mij geholpen daar het vizier te richten op wat ik wel wilde en kwam met veel nuttige tips waardoor ik nu een hele leuke andere baan heb en in goede verstandhouding met de oude werkgever daar weg gegaan ben.

De HSP is geen last meer voor me. Ik snap nu hoe het werkt en kan er goed mee omgaan. Ik weet dat ik na een dag werken echt nog even een stukje moet gaan lopen met de hond om mijn hoofd leeg te maken.

Nicolien:

Ik was er bij de start op gericht om van beroep te veranderen. Anne confronteerde me met mijn gedrag om toch in het onderwijs willen blijven.

Het liefst wil ik nu een vaste invalbaan. Daarnaast ga ik trainingen volgen om van meer onderdelen meer kennis te krijgen.

Anne heeft een goed luisterend oor, maar kan ook duidelijk zijn om verder in het proces te komen.

Interesse?

Wil jij ook eens praten over wat het jou zou opleveren om een of meerdere gesprekken met mij te voeren?

Hoe ik jou kan helpen met het omgaan met HSP?

Of wil je alleen een Access Bars behandeling of Reiki? 

    Neem contact met me op! Of bel me op 06-40640707